WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN ?

Wat is onze kracht?


Art Direction maakt reclame voor klanten en klanten maken reclame voor Art Direction.
Van off line over on line tot shopcommunicatie. Ondernemers die willen groeien met een coherente communicatiecultuur. Geen flashy maar creatieve communicatie die werkt. De creatieve vertaalslag van uw vragen is ons kenmerk. Vanaf de eerste creatie na de briefing direct de goede oplossing aanreiken. Geen verspilling van tijd en budget zodat we na onze uren andere dingen kunnen doen die onze creativiteit scherp houdt. Zo werken we al 17jaar en hebben hierdoor een eerlijke band met onze klanten.

 

 

Wat zeggen klanten van ons.

 

Evi Van Uffel - Panasonic:
Art Direction heeft zich snel en efficiënt weten inwerken in de hectische wereld van de consumer electronics: elk project werd piekfijn afgewerkt, vaak met korte deadlines, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. We zijn voorzichtig begonnen met wat kleinere jobs door te geven maar al snel ontdekten we dat Art Direction het soort communicatiebureau is dat een hele brede service biedt van adaptatie van internationale campagnes tot en met retail communicatie.

 

Jos Verschueren – Vrije Universiteit Brussel:
Grafische communicatie heeft sinds 2002 een unieke basisplaats in onze postacademische opleiding sportmanagement aan Vrije Universiteit Brussel. Art Director Dirk Goossens gidst de studenten PG SPORT (Postgraduaat Sport, Economie, Communicatie) deskundig én gepassioneerd door de wereld van concepten, campagnes en creativiteit in binnen- en buitenlandse sportcommunicatie. Als Directeur Sportmanagement is het een voorrecht om met gastdocent Dirk Goossens deze gedeelde passie te kunnen doorgeven aan de toekomstige generaties sportmanagers in België en Nederland.

 

 

Dirk Goossens

Art director
zaakvoerder  Art Direction

 

 

 

•  Conceptontwikkeling

•  Art Direction
•  Merkcampagne

•  Winkelcampagne
•  Printbegeleiding

 

 

 

Bart Sysmans

Final Art

 

 

• Sportcampagne

• Training sportcommunicatie